logo.jpg
   
link.png XXXVI. výstava hub Ratíškovice - 24.9.-26.9.2016← Back

Výstava hub v Ratíškovicích se vydařila, na stole se tísnilo na 221 druhů hub z širokého okolí. Ve sběru nám pomohli i kamarádi z Beskyd a ze Záhoří Ze vzácnějších druhů můžeme jmenovat hřib příživný rostoucí na pestřeci a také hřib horský. Největší houbou výstavy byl vějířovec obrovský z nádraží v Břeclavi. Z léčivých hub jmenujme lesklokorku lesklou  a outkovku pestrou. Děkujeme všem návštěvníkům a všem organizátorům za úspěšné zvládnutí akce.



















































Comments

Gravatar
B.k.

27/09/2016

Škoda, že jsou zde zprávy o tom co se dělo a ne o tom co se dít bude. Takže mi výstava utekla...

Gravatar

27/09/2016

Škoda, že se B.k. nepodepsal, ale o tom, že bude 36. výstava hub v Ratíškovicích byla informace na 1. straně našich stránek celý měsíc, jakož i další akce MK Ratíškovice jsou uváděny s předstihem, je potřeba to sledovat, škoda!!! L. Špeta

Gravatar
Vašek

27/09/2016

B.K.-" Dobré ráno", ta výstava měla anonci od konce srpna!!!V.Koplík

Gravatar
J. Pol.

28/09/2016

Zdravím mykoúderku...gratuluji k vydařené výstavě. Na to jak to v lesích vypadá, je až neuvěřitelné co vše na stolech bylo.

Gravatar
Vašek

28/09/2016

Jirko od tebe uznání těší- ale je to i tvoje zásluha díky poslaným exponátům. Vypadá to, že to,bude čím dál horší. I když pamatuju roky, že to začalo růst až kolem 15. listopadu.Takže naděje umírá až poslední.V.K.

Posting comments after three months has been disabled.